Calpe aan de Costa Blanca Calpe aan de Costa Blanca Calpe aan de Costa Blanca Calpe aan de Costa Blanca Calpe aan de Costa Blanca
1 2 3 4 5

Casa Katharina Calpe


https//youtu.be/8HgTVPF5_V0 

Het appartement in onze villa” Casa Katharina” ziet er verzorgt en gezellig uit.

 

U bent van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke overwintering in een mild klimaat welke zo kenmerkend is voor de Costa Blanca in de winter. Bovendien heeft de Costa Blanca een zeer gezond klimaat , die door de wereld gezondheid organisatie is toegekend.  Ons huis staat in een bosrijke omgeving die gezonde lucht levert.

Vanzelfsprekend is het appartement in de zomer ook een aanrader daar het ook een heerlijk zwembad heeft voor een verkoelende duik.

Het appartement gelegen op de benedenverdieping biedt plaats voor 4 personen en staat op de grens  Calpe/Benissa aan de Costa Blanca. De villa staat op de berg de “Olta ” in een geliefde omgeving waar de Spaanse bevolking zelf graag woont. Met de auto is het 6 minuten rijden naar het centrum van Calpe en 10 minuten van zee.

U geniet naar alle kanten van een werkelijk prachtig weids panoramisch uitzicht, u kijkt wel 20 kilometer ver weg over  bergenlandschap en naar de dorpen Calpe , Benissa, Denia, Moirara, Javia en de azuur blauwe Middellandse zee.  Ons achterlandschap is het gebergte de “Olta”  met de bossen waarin u eindeloos kunt wandelen. Fijn in de natuur met in de winter de prachtige bloesem van de amandelbomen in de boomgaard voor de woning . Zomers de geur van de talloze zomerbloeiers als Oleanders ,Jasmijn , Citroen, Kamperfoelie. Een puur mediterranees gevoel die bij een zomer vakantie past! Je kan foto´s of filmpjes maken, maar de werkelijkheid is altijd het beste door u zelf waar te nemen. Vaak horen wij van onze gasten dat de natuur overweldigend is door juist die unieke combinatie van zee , bergen , en bossen. Het gedeelte van de Costa Blanca waarin wij wonen is één van de groenste delen uit de omgeving.

Wij: zijn een echtpaar Jan en Renée wonen op de 2e verdieping van het huis, het huis en de tuin zijn zodanig ingericht dat wij allemaal ons privé hebben en aparte ingangen. Wij hebben de ervaring dat veel van onze gasten onze gezellige ontspannen manier van gastvrijheid op prijs stellen. Bij aankomst is er een kopje koffie of een soepje. We willen graag dat u zich” thuis”voelt, en vrij! 

Het appartement heeft diverse terrassen op het zuiden met uitzicht op het zwembad en de omgeving. Een prachtige volgroeide tuin biedt u de nodige privacy.  Een privé buiten keuken met grillplaat, kooktoestel, koelkast staat tot uw beschikking. Heerlijk luieren in de tuin of aan het zwembad met uw koele/warme drankjes en hapjes binnen handbereik, en dat alles in een sfeer van rust en vrijheid zonder dat u privacy gestoord wordt.

 

Het interieur van het appartement is verdeelt in 2 slaapkamers met comfortabele bedden een ruime woonkamer met eetkamer  met uitzicht over de omgeving, ruime keuken met apparatuur . Ruime badkamer met douche.

U heeft een eigen ingang en er is een parkeerplaats voor de auto

Inventaris:

Wasmachine / Afwasmachine

Koel/vries combinatie

Televisie ( Holland, Belgie, Duitsland )

Stofzuiger

Strijkplank + strijkijzer

Magnetron /oven

Verwarming ( pellethaard )

Airco koud/warm

Beddengoed + handdoeken, badlakens haarfohn

Terras meubels + ligbedden

Hollandse boeken

Internet (gratis)

Kortom wij proberen het huis zo compleet mogelijk te verhuren , zodat u alleen uw persoonlijke zaken meeneemt.

Calpe ligt op 75 kilometer van Alicante en 135 van Valencia waar de vliegvelden zijn.

Autohuren vanaf het vliegveld is eenvoudig te boeken via het internet

Ligging : coórdinaten

daar waar de gele makering in staat is de woning daar achter ziet u het grondstuk ca. 1900 m2 met daarin het zwembad.

 

 

Dank u wel voor uw belangstelling

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten .

Jan en Renée van Engelen
image